COILS Waja

  • Hot dipped galvalume steel coils

    Koil baja galvalume dicelup panas

    Jeneng produk Koil baja galvalume panas dicelup Kelas SGCC / SGCH / DX51D / ASTM A792 Lapisan aluzinc 30-150 g / m2 Bahan koil baja adhem Ketebalan 0.16mm-2.0mm Jembar 750mm-1250mm Pambuka: Lumahing lembaran baja galvalume nyedhiyakake unik Kembang lintang alus, datar lan apik banget, lan warna dhasaré putih pérak. Struktur lapisan khusus nggawe resistensi korosi sing apik banget. Umur layanan normal plat seng-aluminium bisa nganti 25a, lan ...
  • Hot dipped galvanized steel coils

    Koil baja galvanis sing dicelupake kanthi panas

    Jeneng produk Koil baja galvanis panas dicelup Kelas SGCC / SGCH / DX51D / ASTM A653 Lapisan galvanis 30-275 g / m2 Bahan koil baja adhem Ketebalan 0.12mm-3.0mm Jembar 750mm-1250mm Pambuka Kanggo koil galvanis, piring baja dicelupake ing bath zinc molten kanggo nggawe permukaan piring baja tipis seng dianut. Utamane diprodhuksi kanthi proses galvanis sing terus-terusan, yaiku, rendaman terus lembaran baja sing digulung ing tank galvanis kanthi seng ...
  • Prepainted steel coils

    Koil baja sing wis dicawisake

    Jeneng produk Koil baja prepainted Bahan koil baja galvanis, koil baja galvalume Warna Minangka kode RAL utawa adhedhasar conto Kandel 0.13mm-1.0mm Jembar 750mm-1250mm Pambuka: Koil sing dilapisi warna adhedhasar lembaran galvanis sing dicelupake, panas -dip lembar galvalume, seprei galvanis elektro, lsp. Sawise pretreatment permukaan (degreasing kimia lan perawatan konversi kimia), siji utawa luwih lapisan cat organik ditrapake ing permukaan, lan sawise ...