Kuku atap (Kuku kanggo lembaran baja bergelombang)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk  Kuku atap (Kuku kanggo lembaran baja bergelombang)
Lumahing  Lapisan galvanis listrik, polesan
Wangun  Payung, kanthi mesin cuci karet utawa tanpa mesin cuci karet
Dhiameter  7Gauge, 8 Gauge, 9Gauge, 10Gauge, 11.5Gauge, 12Gauge, 14Gauge lsp.
Dawane  1 inci, 1,5 inci, 2 inci, 2,5 inci, 3 inci, 4 inci dll.
Kemasan  kemasan ekspor konvensional (25KG / karton, 8 kothak / karton, 800G / tas banjur karton)
Pambuka paku atap, digunakake kanggo nyambung komponen kayu, lan ndandani sprei atap asbes, atap baja galvanis, lembaran atap baja warna, lan atap plastik
Lamaran  Digunakake ing atap, konstruksi, kamar adhem, bangunan gudang lsp.

 Paket:

5
4
3

FAQ

1. Napa Pilih Kita?
Kita pabrik kanthi luwih saka 14 taun manufaktur profesional lan pengalaman ekspor lan kita duwe tim profesional kanggo bisnis ekspor. 

2. Jaminan Kualitas?
Kita duwe tim kontrol kualitas dhewe lan wis lulus sertifikat ISO lan SGS / BV sing bisa ngerteni kualitas produk.

3. MOQ Kita?
wadhah siji.

4. Wektu Pangiriman?
Gumantung saka jumlah sing sampeyan pesen wiwit nampa celengan, bakal rampung sajrone 25-30 dina biasane.

5. Apa jinis pembayaran sing didhukung perusahaan sampeyan?
T / T, L / C padha ditampa.

6. kepiye supaya bisa menyang pabrik kita?
Sampeyan tekan bandara Jinan kanthi polos utawa menyang stasiun kulon Jinan nganggo sepur berkecepatan dhisik, banjur sampeyan bakal njupuk sampeyan ing kana, butuh 2 jam saka Jinan menyang pabrik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan