Paku kuku

  • Roofing nails(Nails for corrugated steel sheets)

    Kuku atap (Kuku kanggo lembaran baja bergelombang)

    Jeneng produk Kuku atap (Kuku kanggo lembaran baja bergelombang) Lapis lapisan galvanis Listrik, Payung Bentuk sing wis dipoles, nganggo mesin cuci karet utawa tanpa mesin cuci karet Diameter 7Gauge, 8 Gauge, 9Gauge, 10Gauge, 11.5Gauge, 12Gauge, 14Gauge dll. Panjang 1 inci, 1.5 inci , 2inch, 2.5inch, 3inch, 4inch lsp. Kemasan ekspor konvensional (25KG / karton, 8 kothak / karton, 800G / tas banjur karton) Pambuka kuku atap, digunakake kanggo nyambungake komponen kayu, lan ndandani asbes ...