Produk

  • Hot dipped galvalume steel coils

    Koil baja galvalume dicelup panas

    Jeneng produk Koil baja galvalume panas dicelup Kelas SGCC / SGCH / DX51D / ASTM A792 Lapisan aluzinc 30-150 g / m2 Bahan koil baja adhem Ketebalan 0.16mm-2.0mm Jembar 750mm-1250mm Pambuka: Lumahing lembaran baja galvalume nyedhiyakake unik Kembang lintang alus, datar lan apik banget, lan warna dhasaré putih pérak. Struktur lapisan khusus nggawe resistensi korosi sing apik banget. Umur layanan normal plat seng-aluminium bisa nganti 25a, lan ...
  • Hot dipped galvanized steel coils

    Koil baja galvanis sing dicelupake kanthi panas

    Jeneng produk Koil baja galvanis panas dicelup Kelas SGCC / SGCH / DX51D / ASTM A653 Lapisan galvanis 30-275 g / m2 Bahan koil baja adhem Ketebalan 0.12mm-3.0mm Jembar 750mm-1250mm Pambuka Kanggo koil galvanis, piring baja dicelupake ing bath zinc molten kanggo nggawe permukaan piring baja tipis seng dianut. Utamane diprodhuksi kanthi proses galvanis sing terus-terusan, yaiku, rendaman terus lembaran baja sing digulung ing tank galvanis kanthi seng ...
  • Prepainted steel coils

    Koil baja sing wis dicawisake

    Jeneng produk Koil baja prepainted Bahan koil baja galvanis, koil baja galvalume Warna Minangka kode RAL utawa adhedhasar conto Kandel 0.13mm-1.0mm Jembar 750mm-1250mm Pambuka: Koil sing dilapisi warna adhedhasar lembaran galvanis sing dicelupake, panas -dip lembar galvalume, seprei galvanis elektro, lsp. Sawise pretreatment permukaan (degreasing kimia lan perawatan konversi kimia), siji utawa luwih lapisan cat organik ditrapake ing permukaan, lan sawise ...
  • EPS sandwich panels

    Panel sandwich EPS

    Jeneng produk Kuku atap (Kuku kanggo lembaran baja bergelombang) Lapis lapisan galvanis Listrik, Payung Bentuk sing wis dipoles, nganggo mesin cuci karet utawa tanpa mesin cuci karet Diameter 7Gauge, 8 Gauge, 9Gauge, 10Gauge, 11.5Gauge, 12Gauge, 14Gauge dll. Panjang 1 inci, 1.5 inci , 2inch, 2.5inch, 3inch, 4inch lsp. Kemasan ekspor konvensional (25KG / karton, 8 kothak / karton, 800G / tas banjur karton) Pambuka kuku atap, digunakake kanggo nyambungake komponen kayu, lan ndandani asbes ...
  • Roofing nails(Nails for corrugated steel sheets)

    Kuku atap (Kuku kanggo lembaran baja bergelombang)

    Jeneng produk Kuku atap (Kuku kanggo lembaran baja bergelombang) Lapis lapisan galvanis Listrik, Payung Bentuk sing wis dipoles, nganggo mesin cuci karet utawa tanpa mesin cuci karet Diameter 7Gauge, 8 Gauge, 9Gauge, 10Gauge, 11.5Gauge, 12Gauge, 14Gauge dll. Panjang 1 inci, 1.5 inci , 2inch, 2.5inch, 3inch, 4inch lsp. Kemasan ekspor konvensional (25KG / karton, 8 kothak / karton, 800G / tas banjur karton) Pambuka kuku atap, digunakake kanggo nyambungake komponen kayu, lan ndandani asbes ...
  • Highwya Guardrails

    Highwya Guardrails

    Jeneng produk Guardrails dalan gedhe Wangun rong gelombang gelombang utawa rong wadhah gelombang lumahing Lapisan panas galvanis panas Bahan Q235B utawa baja kelas Q345B Lapisan galvanis 40-85micro Thickness 2.5mm, 2.75mm, 3.0mm, 3.5mm, 4.0mm lumahing 310mm Dhuwur ombak 83mm Dawane 4320mm, 4130mm utawa liyane Standar adhedhasar Paket JT / T281 utawa AASHTO M180 standar kita 25 utawa 50 potongan ing bundel Pambuka gerbang Highway minangka bentuk utama guardrai semi-kaku ...
  • Frp Plastic Roofing Sheet

    Lembar Atap Plastik Frp

    Jeneng produk FRP lembaran atap plastik Bahan resin diperkuat Fiberglass kekandelan 0.50mm-2.5mm Jembar 610/665/800/825/840/900/1025 / 1050mm lsp Panjang 1000-11800mm Ukuran bisa disesuaikan. Paket 10-50 bungkus dikemas nganggo kain anti banyu. Kaluwihan: (1) Transmisi cahya: Transmisi cahya papan lampu Baimiao FRP yaiku 60-85%, Sawise sepuluh taun, transmisi FRP cahya mung 6%, dene PVC yaiku 15% nganti 20% lan 12% nganti 20% kanggo fiberglass. (2) aku ...
  • Galvalume Corrugated Steel Sheet

    Lembar Baja Bergelombang Galvalume

    Jeneng produk Galvalume lembaran baja bergelombang Bentuk gelombang bentuk utawa bentuk trapezoid Bahan gulungan baja galvalume Tebal 0.16mm-1.2mm Jembar 665mm / 686mm / 800mm / 840mm / 900mm lsp. Produksi: Paket: kertas anti banyu lan film protèktif ing njero, banjur tutup lembaran baja kothak kanthi sudhut penjaga baja, palet baja ing sangisore tali baja kenceng. FAQ bentuk sing beda 1. Napa Pilih Kita? We are pabrik karo luwih saka 14 taun Manufaktur profesional lan expor ...
  • Galvanized Corrugated Steel Sheet

    Lembar Baja Bergelombang Galvanis

    Jeneng produk Lembaran baja bergelombang galvanis Bentuk gelombang bentuk utawa bentuk trapezoid Bahan koil baja galvanis Tebal 0.12mm-1.2mm Jembar 665mm / 686mm / 800mm / 840mm / 900mm lsp. Logam dasar baja digulung Dingin ketebalan 0.12mm-2.0mm Jembar 600mm-1250mm Kelas SGCC , SGCH, DX51D, ASTM A653 Zine nutupi 30g / m2-275g / m2 Spangles spangles biasa / nol spangle Permukaan Perawatan Chromated / passivation lan Coil ID 508mm / 610mm Coil bobote 3-8 metrik ton ...
  • Prepainted Corrugated Steel Sheet

    Lembar Baja Bergelombang Preparasi

    Jeneng produk Lembar baja bergelombang prepainted Wangun gelombang bentuk utawa bentuk trapezoid Bahan gumpalan baja ppgi Kandel 0.13mm-0.7mm Jembar 665mm / 800mm / 820mm / 840mm / 900mm / 1050mm lsp Kandel 0.15-1.5mm, toleransi Kandel: ± 0,02mm Lebar Kurang saka750mm -1250mm, Toleransi jembar: -0 / + 3mm Bobot koil 3-6MT Coil ID / OD Coil ID: 508 ± 10mm; Coil OD: 900-1200 mm Cat Coating 15-25um Warna nuduhake nomer RAL utawa sampel pelanggan, warna umum yaiku biru laut, abu-abu putih ...