Lembar Baja Bergelombang Preparasi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk  Lembar baja bergelombang sing wis disiyapake
Wangun  bentuk ombak utawa bentuk trapezoid
Materi  gulungan waja ppgi
Kandel  0.13mm-0.7mm
Jembar 665mm / 800mm / 820mm / 840mm / 900mm / 1050mm lsp

 

Kandel 0.15-1.5mm, Toleransi kekandelan: ± 0,02mm
Jembar Kurang saka750mm-1250mm, Toleransi jembar: -0 / + 3mm
Bobot koil 3-6MT
ID Koil / OD ID Koil: 508 ± 10mm; Koil OD: 900-1200 mm 
Pelapis Cat 15-25um
Werna deleng nomer RAL utawa conto pelanggan, warna umum yaiku biru laut, abu-abu putih lan abang padhang.
Lumahing lapisan ndhuwur: 10-20um; nutupi punggung: 5-10 um
Kinclong Gloss bisa diganti dening Panjaluk Pelanggan. Kita uga bisa nggawe gloss High, kanthi granula sing apik.
Jinis cat PE utawa PVDF
Standar GB / T 12754-2006; ASTM A 755; EN 10169; JIS G 3312; AISI; BS; DIN
Sasmita CGCC / SGCC / SGCH / SPCC
aplikasi: Digunakake kanthi akeh ing atap, konstruksi, lawang lan windows, pemanas surya, ruangan adhem, peralatan dapur, alat rumah tangga, dekorasi, transportasi lan jalur liyane.
1
2
5
3
4

Acara produksi:

9
8
7

Paket: kertas anti banyu lan film protèktif ing njeroné, banjur tutup kothak sheet baja nganggo sudhut penjaga baja, palet baja ing ngisor tali baja sing kenceng.

3

FAQ

1. Napa Pilih Kita?
Kita pabrik kanthi luwih saka 14 taun manufaktur profesional lan pengalaman ekspor lan kita duwe tim profesional kanggo bisnis ekspor. 

2. Jaminan Kualitas?
Kita duwe tim kontrol kualitas dhewe lan wis lulus sertifikat ISO lan SGS / BV sing bisa ngerteni kualitas produk.

3. MOQ Kita?
wadhah siji.

4. Wektu Pangiriman?
Gumantung saka jumlah sing sampeyan pesen wiwit nampa celengan, bakal rampung sajrone 25-30 dina biasane.

5. Apa jinis pembayaran sing didhukung perusahaan sampeyan?
T / T, L / C padha ditampa.

6. kepiye supaya bisa menyang pabrik kita?
Sampeyan tekan bandara Jinan kanthi polos utawa menyang stasiun kulon Jinan nganggo sepur berkecepatan dhisik, banjur sampeyan bakal njupuk sampeyan ing kana, butuh 2 jam saka Jinan menyang pabrik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan