Warta

  • Wektu kiriman: Okt-21-2021

    Pabrik baja AS ngirim 8,4Mt (ton net), paningkatan 28,7% saka 6,53Mt (ton bersih) dikirim ing wulan Agustus 2020, miturut angka sing dirilis dening American Iron and Steel Institute (AISI). Kiriman nganti 1,5% saka 8.27Mt (ton net) sing dikirim sajrone wulan sadurunge (Juli 2021). Kiriman ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Okt-21-2021

    Rabat pajak ekspor koil baja galvanis, kumparan baja ppgi dibatalake tanggal 28 April 2021 lan potongan harga ekspor koil baja galvalume, lembaran baja bergelombang galvanis uga dibatalake tanggal 1 Agustus 2021. Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Feb-01-2021

    Angka sing dirilis dening World Steel Association nuduhake manawa produksi baja mentah global nganti 1,86 miliar ton kanggo taun 2020, mudhun 0,9% yen dibandhingake karo taun 2019. Asia ngasilake 1,37 milyar ton baja mentah ing taun 2020, tambah 1,5% dibandhingake karo taun 2019 Produsen baja mentah China ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jan-15-2021

    Rega baja isih durung stabil ing China, munggah, mudhun, munggah, mudhun… Nilai tukar USD / RMB uga ora apik, regane 6.44-6.46 saiki. Biaya bahan baku pengawal dalan gedhe nganti regane murah, rega koil baja galvanis tetep padha karo wingi.Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Okt-12-2020

    Sumber: Times Finance Panulis: Yu Siyi Financial Times Bubar, apresiasi RMB sing terus-terusan nyebabake kuwatir. Ing tanggal 17 September, paritas tengah RMB nglawan dolar AS mundhak 150 basis poin dadi 6,7675. Ing tanggal 16 September, paritas tengah RMB nglawan dolar AS mundhak ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Okt-12-2020

    1. Tinjauan Pasar Ing wulan Agustus 2020, rega baja domestik rada fluktuasi. Ing tanggal 30 Agustus, indeks rega baja ditutup ing 3940, paningkatan 50 saka pungkasan wulan sadurunge. Khusus, ing wulan Agustus, hawa panas terus-terusan ana ing saindenging negara, ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Okt-12-2020

    Shandong Baimiao nggawe lini produksi anyar atap plastik FRP ing wulan Juni taun 2020, produksi tahunan 2.000.000 meter, umume ngasilake bentuk gelombang lan bentuk trapezoid, transparan, tembus, warna-warni. Keuntungan sheet atap fiberglass FRP: (1) Transmitta ...Waca liyane »