Koil baja galvanis sing dicelupake kanthi panas

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk  Koil baja galvanis sing dicelupake kanthi panas
Sasmita  SGCC / SGCH / DX51D / ASTM A653
Lapisan galvanis  30-275 g / m2
Materi  koil baja adhem
Kandel  0.12mm-3.0mm
Jembar  750mm-1250mm
Pambuka  Kanggo koil galvanis, piring baja dicelupake ing bath zinc molten kanggo nggawe permukaan plat baja tipis seng dianut. Utamane diprodhuksi kanthi proses galvanis sing terus-terusan, yaiku nyakup sheet baja sing digulung ing tank galvanis kanthi seng cair kanggo nggawe lembaran baja galvanis; lembaran baja galvanis sing dipasang Plat baja uga diprodhuksi kanthi cara dicelupake kanthi panas, nanging sawise metu saka tangki, digawe panas udakara 500 ° C kanggo nggawe film campuran seng lan wesi. Koil galvanis iki nduweni adhesi cet lan stabilitas cat sing apik.
Perawatan lumahing  Pangobatan pasifasi lapisan galvanis bisa nyuda karat lan karat (karat putih) ing kahanan panyimpenan lan transportasi.

 

Paket:

1. Kertas anti banyu ing njero nutupi kumparan baja

2. Banjur film anti banyu nutupi kumparan baja

3. Tutup sheet baja ing siji gulung

4. Lembar pelindung lan cincin penjaga baja nglindhungi kumparan baja ing rong bagean

5. Geser baja papat potong vertikal lan telung gelas baja kanthi horisontal fasten kabeh paket

6. Ana tabung kertas utawa inti tabung baja

1
2
3

Loading acara:

4

Aplikasi:

Aplikasi: Akeh digunakake ing atap, bangunan, konstruksi, lawang lan windows, pemanas surya, ruangan adhem, peralatan dapur, alat rumah tangga, dekorasi, transportasi lan jalur liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan