PENGAWAL HIGHWYA

  • Highwya Guardrails

    Highwya Guardrails

    Jeneng produk Guardrails dalan gedhe Wangun rong gelombang gelombang utawa rong wadhah gelombang lumahing Lapisan panas galvanis panas Bahan Q235B utawa baja kelas Q345B Lapisan galvanis 40-85micro Thickness 2.5mm, 2.75mm, 3.0mm, 3.5mm, 4.0mm lumahing 310mm Dhuwur ombak 83mm Dawane 4320mm, 4130mm utawa liyane Standar adhedhasar Paket JT / T281 utawa AASHTO M180 standar kita 25 utawa 50 potongan ing bundel Pambuka gerbang Highway minangka bentuk utama guardrai semi-kaku ...