Lembar Baja Bergelombang Galvalume

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk  Lembaran baja bergelombang galvalume
Wangun  bentuk ombak utawa bentuk trapezoid
Materi  gulungan waja galvalume
Kandel  0,16mm-1.2mm
Jembar  665mm / 686mm / 800mm / 840mm / 900mm lsp

Acara produksi:

1
2

Paket: kertas anti banyu lan film protèktif ing njeroné, banjur tutup kothak sheet baja nganggo sudhut penjaga baja, palet baja ing ngisor tali baja sing kenceng.

3

Beda wujud

2

FAQ
1. Napa Pilih Kita?
Kita pabrik kanthi luwih saka 14 taun manufaktur profesional lan pengalaman ekspor lan kita duwe tim profesional kanggo bisnis ekspor.
2. Jaminan Kualitas?
Kita duwe tim kontrol kualitas dhewe lan wis lulus sertifikat ISO lan SGS / BV sing bisa ngerteni kualitas produk.
3. MOQ Kita?
wadhah siji.
4. Wektu Pangiriman?
Gumantung saka jumlah sing sampeyan pesen wiwit nampa celengan, bakal rampung sajrone 25-30 dina biasane.
5. Apa jinis pembayaran sing didhukung perusahaan sampeyan?
T / T, L / C padha ditampa.
6. Kepiye carane njaluk menyang pabrik kita?
Sampeyan tekan bandara Jinan kanthi polos utawa menyang stasiun kulon Jinan nganggo sepur berkecepatan dhisik, banjur sampeyan bakal njupuk sampeyan ing kana, butuh 2 jam saka Jinan menyang pabrik.
Layanan kita:
1. Sampel gratis bisa diwenehake kanggo klien.
2. Pabrik miturut sarat klien.
3. Kualitas apik kanthi rega murah, rega langsung pabrik.
4. Pembayaran sing fleksibel, kayata T / T, L / C nalika dideleng, Usage L / C lsp
5. Wangsulan priksaan sampeyan sajrone 24 jam kerja.
6. Layanan purna jual sing apik, ana masalah babagan kualitas lan teknologi sajrone digunakake, aja bebas ngubungi kita.
7.kita bakal ngeterake sampeyan ing bandara utawa stasiun sepur cedhak pabrik kita, nganti tekan bandara utawa stasiun sepur sawise ngunjungi pabrik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan