LEMBAR BESAR CUCUG

  • Galvalume Corrugated Steel Sheet

    Lembar Baja Bergelombang Galvalume

    Jeneng produk Galvalume lembaran baja bergelombang Bentuk gelombang bentuk utawa bentuk trapezoid Bahan gulungan baja galvalume Tebal 0.16mm-1.2mm Jembar 665mm / 686mm / 800mm / 840mm / 900mm lsp. Produksi: Paket: kertas anti banyu lan film protèktif ing njero, banjur tutup lembaran baja kothak kanthi sudhut penjaga baja, palet baja ing sangisore tali baja kenceng. FAQ bentuk sing beda 1. Napa Pilih Kita? We are pabrik karo luwih saka 14 taun Manufaktur profesional lan expor ...
  • Galvanized Corrugated Steel Sheet

    Lembar Baja Bergelombang Galvanis

    Jeneng produk Lembaran baja bergelombang galvanis Bentuk gelombang bentuk utawa bentuk trapezoid Bahan koil baja galvanis Tebal 0.12mm-1.2mm Jembar 665mm / 686mm / 800mm / 840mm / 900mm lsp. Logam dasar baja digulung Dingin ketebalan 0.12mm-2.0mm Jembar 600mm-1250mm Kelas SGCC , SGCH, DX51D, ASTM A653 Zine nutupi 30g / m2-275g / m2 Spangles spangles biasa / nol spangle Permukaan Perawatan Chromated / passivation lan Coil ID 508mm / 610mm Coil bobote 3-8 metrik ton ...
  • Prepainted Corrugated Steel Sheet

    Lembar Baja Bergelombang Preparasi

    Jeneng produk Lembar baja bergelombang prepainted Wangun gelombang bentuk utawa bentuk trapezoid Bahan gumpalan baja ppgi Kandel 0.13mm-0.7mm Jembar 665mm / 800mm / 820mm / 840mm / 900mm / 1050mm lsp Kandel 0.15-1.5mm, toleransi Kandel: ± 0,02mm Lebar Kurang saka750mm -1250mm, Toleransi jembar: -0 / + 3mm Bobot koil 3-6MT Coil ID / OD Coil ID: 508 ± 10mm; Coil OD: 900-1200 mm Cat Coating 15-25um Warna nuduhake nomer RAL utawa sampel pelanggan, warna umum yaiku biru laut, abu-abu putih ...