Hubungi Kita

Shandong Essar Trading Impor lan Ekspor Co., Ltd.

Alamat

Taman Industri, kabupaten Guan, kutha Liaocheng, Shandong, China

Telpon

0086-18553366695

0086-13561220259

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita