Babagan Kita

Sopo KITA?

cof

Shandong ESSAR dununge ing kutha Liaocheng sing apik, Provinsi Shandong China.

Kita utamane ngasilake lan nyuplai koil baja Galvanis sing dicelupake, kumparan Galvalume, kumparan baja PPGI, lembaran baja bergelombang, lembaran atap plastik FRP lan pager dalan gedhe digunakake kanggo industri otomotif, peralatan rumah tangga, industri konstruksi, lan konstruksi pager dalan gedhe, lsp.

Spesialisasi nggawe lan adol lembaran / koil baja galvanis sing dicelupake (taunan 160.000 ton), lembaran baja bergelombang (80.000 ton tahunan), lembaran atap plastik FRP (1.800.000 meter tahunan) lan pager dalan gedhe (200.000 ton tahunan). Total penjualan tahunan udakara RMB 1,85 milyar Yuan, lan pajak laba udakara RMB 143 yuta Yuan. Indeks kinerja produk wis entuk standar maju domestik.

Produk kita wis didol kanthi liar menyang Timur Laut, China Lor, China Wetan, lan liya-liyane uga wis diekspor menyang Europa, Amerika Tengah, Afrika, lan Asia Tenggara, lsp.

Kanthi pamikiran strategis ngupayakake slamet kanthi kualitas lan pangembangan adhedhasar bathi, mupangat karo ide manajemen "iman, praktis, inovasi, lan pembangunan", kita duwe keberanian kanggo nantang, lan njaga inovasi terus-terusan ing kompetisi .Kita uga nindakake upaya tanpa wates kanggo berjuang kanthi wani nggawe merek nasional lan merek internasional. Nggawe pengusaha intelektual gaya lan semangat tulus, kabeh staf perusahaan pengin kerja sama lan berkembang bebarengan karo sampeyan.

3
2