• ESSAR1-1
  • ESSAR2
  • ESSAR3
  • LEMBAR BESAR CUCUG

  • LEMBAR RATU Plastik FRP

  • PENGAWAL HIGHWYA

Babagan Kita

Shandong ESSAR dununge ing kutha Liaocheng sing apik, Provinsi Shandong China.

Kita utamane ngasilake lan nyuplai koil baja Galvanis sing dicelup, gulungan Galvalume, gulungan baja PPGI, lembaran baja bergelombang, lembaran atap plastik FRP lan pager dalan gedhe digunakake kanggo industri otomotif, peralatan rumah tangga, industri konstruksi, lan konstruksi pager dalan gedhe, lsp.